fbpx

Dra og slipp feed = En innholdsskapers drøm

Spar enda mer tid med Dra og slipp-feed

Vi vet at kundene våre alltid må være et skritt foran. Vi fokuserer derfor på å utvikle nye funksjoner , forbedre eksisterende og levere nye tekniske løsninger som effektiviserer brukernes arbeid i Rule .

I Rule har det vært mulig i mange år å automatisk fylle e-poster med innhold ved å dra og slippe lenker fra en nettside. Målet er at brukere i Rule skal unngå dobbeltarbeid , det skal være enkelt å ha en sammenhengende innholdsstrategi i flere kanaler, og det skal være enkelt og raskt å lage utsendelser . Rule har lenge støttet OG (Open Graph) og Schema -teknologiene. OG er den mest populære av de to og er allerede på et flertall av verdens nettsider. Hvis du ikke har OG i dag, anbefaler vi det av mange grunner, det gir f.eks. bedre plassering i søkemotorer som Google og rikere forhåndsvisninger i sosiale medier som Facebook gjør det også arbeidet i Rule raskere og enklere .

Hos Rule er vi opptatt av å være en uavhengig plattform med store grader av frihet. I fjor høst tok vi derfor skrittet til å oppheve alle restriksjoner på mulige OG-tagger. Mange tjenester i dag mangler fullstendig støtte for OG og andre er begrenset til kun et lite antall OG-tagger, men i Rule kan du bruke et ubegrenset antall tagger, uten ekstra kostnad, i alle abonnementer!

Nå lanserer vi Dra og slipp-feed!

Som vi vet fra før kan du spare tid med dra og slipp -funksjonen vi har i Rule . Men nå tar vi neste steg i utviklingen og lanserer Drag and Drop Feed. Fra og med i dag er det mulig å dra og slippe, ikke bare individuelle artikler, men en hel feed, direkte inn i Rule . Det gjør det dermed mulig å enkelt og raskt fylle e-posten med innhold fra for eksempel en produktliste på en e-handelsside, en side med nyhetsartikler eller en hel blogg. En nettside med feed slippes direkte i en blokk tilpasset dette og da lastes alt innhold som bilder, overskrifter, brødtekst og linker automatisk ned. Du trenger ikke å hente en om gangen, men alle hentes på en gang! Dette gjør det enda enklere og raskere å lage post i Rule , reduserer risikoen for feil, men lar deg likevel beholde kontrollen og muligheten til å gjøre de siste justeringene, slik at utsendelsen blir perfekt.

Teknologien bak dette er RSS . Igjen har vi valgt en etablert standard med bred støtte. Det er godt mulig at du allerede har en RSS-feed uten å tenke over det, og ellers er det ofte enkelt å legge til automatisk i ulike e-handelsplattformer eller CMS, f.eks. WordPress. Det spiller ingen rolle om det er RSS1, RSS2 eller Atom, vi støtter dem alle.

Hva er RSS?

RSS står for «Really Simple Syndication» eller «Rich Site Summary» avhengig av hvem du spør. RSS er filer med informasjon hentet fra en nettside og er en måte å smidig og effektivt inkludere ønsket innhold fra nettsiden direkte i en e-post. RSS er det vanligste tekniske verktøyet for å laste ned innhold til andre plattformer. Mange markedsførere lager innhold utenfor Rule , for eksempel på bloggen, nyhetsforumet eller på produktsider og ønsker å inkludere dette i sin e-postmarkedsføring. Ved hjelp av RSS-feed kan du jobbe enda mer produktivt og redusere arbeidsmengden ytterligere.

Hvordan fungerer Dra og slipp feed?

Dra og slipp-feed fungerer på samme måte som når du drar inn en URL fra ønsket side og slipper den inn i en blokk i vår e-postbygger. Forskjellen ligger i hvordan informasjonen fra siden hentes når den legges inn i malen. I dag kan flere seksjoner plukkes opp samtidig og automatisk fylle ut flere blokker i en og samme «drop». Dette betyr at innholdsskapere nå kan fange opp alle nyhetsinnlegg publisert på nettsiden den siste måneden, eller fange alle forskjellige poser på en enkelt side, samtidig – en drøm for innholdsskapere, med andre ord!

Hvordan kommer du i gang med Dra og slipp-feed?

Vi har oppdatert noen av våre gratis standardmaler med RSS-blokker, slik at du kan teste hvor smidig det er med en dra og slipp-feed! For mer informasjon om hvordan du bruker dra-og-slipp-feeden og oppdaterer dine egne maler, klikk på knappen nedenfor.

Har du ennå ikke en Rule konto og ønsker å komme i gang med digital kommunikasjon? Kom i gang med Rule i dag, helt gratis i ubegrenset tid.

Share this article

Testa Rule kostnadsfritt!

Kom igång gratis och lär dig plattformen på nolltid. Bli en riktig Ruler redan idag! Vill du istället ha en genomgång av plattformen? Boka då en kostnadsfri demo!

nyhetsbrev, newsletter
concent mode v2

Forstå Googles samtykkemodus v2 og førstepartsdata for fagpersoner

Velkommen til et dypdykk i Googles samtykkemodus versjon 2 (v2) og forholdet til førstepartsdata – et viktig aspekt for oss som jobber med datainnsamling og ...
Read More
omnireach

Rule åpner flere kommunikasjonskanaler for deg

Hos Rule er vi alltid på utkikk etter nye måter å forbedre og utvide tjenestene vi tilbyr på plattformen vår. Derfor er vi stolte over ...
Read More

IMPORTANT: Delivery capability restored!

We would like to inform you that the delivery capability has been restored and is now functioning as usual. We apologize for any inconvenience this ...
Read More

Explore Rule Free, without even having to register a debit card.

Discover how you, with the help of Rule and smart communication, can drive growth through increased engagement. 

 

  • Pre-made templates and free emails
  • Try our features in your own pace
  • No lock-in period or hidden extra fees

Get a personal demo of Rule

Discover how you can increase digital engagement and growth in a personal demo of our platform.

Kom i gang og bruk Rule Free helt gratis, i ubegrenset tid.

Oppdag hvordan du, ved hjelp av Rule og smart kommunikasjon, kan drive vekst gjennom økt engasjement.

  • Ferdige maler og gratis utsendelser
  • Utforsk alle funksjonene våre i fred og ro
  • Ingen bindingstid eller skjulte ekstra gebyrer

Få en gratis demo av Rule

Oppdag hvordan du kan øke digitalt engasjement og vekst i en personlig gjennomgang av Rule .