fbpx

Botstop Active Protection

Forhindre botangrep for bedre leveringsevne

Hos Rule er sikkerhet en toppprioritet, så vi har forbedret vår nåværende Botstop-beskyttelse mot spam. Vi har utviklet Botstop Active Protection som er neste skritt mot å hindre spam og botangrep fra å utnytte skjemaene dine. Som vi skrev i vårt forrige innlegg , har vi allerede en innebygd Honeypot -kode som lokker inn spam-adresser og avviser dem.

Med vår oppdaterte teknologi har du nå ekstra beskyttelse, da vi nå også ser hvem som utførte angrep. Dette betyr at Rule automatisk filtrerer ut irrelevante e-postadresser og kjente spammere før de rekker å begynne å bruke skjemaene dine. Du får derfor en høyere leveranseevne. Klikk her for å se hvordan du som Rule -kunde oppdaterer scriptet ditt.

Hvordan fungerer botangrep?

I dag er roboter programmert til å oppsøke og fylle ut skjemaer med spam. Dette er noe svindlere og nettkriminelle setter inn i systemer. Det er et helt marked for forhåndsprogrammerte roboter som kan utføre angrep på ulike områder som skraping og spamming. Det kan gi nettstedet ditt en lavere siderangering hos søkemotorer, noe som skyldes at raske lastetider oppfattes og belønnes av søkemotorenes algoritmer. En tilleggsfaktor er at spambottrafikk kan føre til villedende data hvis den ikke ekskluderes fra ekte besøkende i dataanalysen din. Dette kan gjøre det vanskeligere å ta de riktige strategiske beslutningene. Bot angriper spam og bremser nettsteder og applikasjoner, dette fører til en dårligere brukeropplevelse.

Hva er skjemaspam?

Skjemaspam har eksistert siden de første dagene av internett. I begynnelsen ble nettsider utsatt for manuelle angrep, noe som var vanskelig å beskytte seg mot. Skjemaspam er når et nettsteds skjema er fylt med oppdiktet eller irrelevant informasjon, for eksempel reklame, spam-lenker til skadelig programvare eller phishing-sider. Det utføres ofte av roboter som søker og fyller ut skjemaer. Det fører til sløsing med tid og ressurser når spam formidles via skjemaene. Hvis en person klikker på spam-lenker, kan det forårsake inntrengninger, for eksempel i form av nedlasting av skadelig programvare. Spam-lenker sendes også for å lede trafikk til useriøse sider for å generere annonseinntekter.

Hva er flom?

For noen år siden ble dette et større problem. Svindlere utfører oversvømmelse ved å bombe via e-post eller «oversvømme» offerets innboks for å distrahere og slite offeret mens de begår svindel. Når målet for angrepet mottar en ekte e-post som informerer dem om mistenkelig aktivitet, blir det svært vanskelig å se på grunn av all spam. Hvis du som kjøpmann ikke har beskyttelse i skjemaene dine, har svindlere lov til å utnytte situasjonen. Vi i Rule bryr oss om kundenes sikkerhet og innser derfor viktigheten av en innebygd botstop-beskyttelse i skjemaene våre.

Hvordan stoppe botangrep?

I dag er det mulig å lage skjemaer med systemer for å oppdage om det er lagt inn feil informasjon ved et botangrep. Teknologien kalles Honeypot og består av et felt som ikke er synlig for mennesker, men som lurer roboter til å legge inn informasjon. Vi har implementert den teknologien i våre skjemaer med Botstop Active Protection.

Å oppsummere:

Utviklingen har muliggjort fremskritt innen forebygging av spam. Den avanserte anti-spam-teknologien: Botstop Active Protection som vi har implementert i våre skjemaer har redusert botangrep betraktelig og resultert i en bedre forutsetning for våre kunder til å vurdere statistikk og resultater.

Trenger du hjelp med skjemaene dine? Kontakt oss .

Share this article

Testa Rule kostnadsfritt!

Kom igång gratis och lär dig plattformen på nolltid. Bli en riktig Ruler redan idag! Vill du istället ha en genomgång av plattformen? Boka då en kostnadsfri demo!

nyhetsbrev, newsletter
omnireach

Rule åpner flere kommunikasjonskanaler for deg

Hos Rule er vi alltid på utkikk etter nye måter å forbedre og utvide tjenestene vi tilbyr på plattformen vår. Derfor er vi stolte over ...
Read More

IMPORTANT: Delivery capability restored!

We would like to inform you that the delivery capability has been restored and is now functioning as usual. We apologize for any inconvenience this ...
Read More

Link clicked details now available in analytics

We are thrilled to introduce a significant upgrade to our statistics page: Link Analysis! Now, you can delve deeper into your subscribers’ engagement by precisely ...
Read More

Explore Rule Free, without even having to register a debit card.

Discover how you, with the help of Rule and smart communication, can drive growth through increased engagement. 

 

  • Pre-made templates and free emails
  • Try our features in your own pace
  • No lock-in period or hidden extra fees

Get a personal demo of Rule

Discover how you can increase digital engagement and growth in a personal demo of our platform.

Kom i gang og bruk Rule Free helt gratis, i ubegrenset tid.

Oppdag hvordan du, ved hjelp av Rule og smart kommunikasjon, kan drive vekst gjennom økt engasjement.

  • Ferdige maler og gratis utsendelser
  • Utforsk alle funksjonene våre i fred og ro
  • Ingen bindingstid eller skjulte ekstra gebyrer

Få en gratis demo av Rule

Oppdag hvordan du kan øke digitalt engasjement og vekst i en personlig gjennomgang av Rule .