fbpx

Dykk enda dypere inn i kundeadferd og aktivitet

Vi har gjort en oppdatering i filterfunksjonen som fører til flere muligheter for deg som bruker til å dykke enda dypere ned i dine mottakeres atferd og viste aktivitet. Du vil nå kunne lage dynamiske filtre med en forbedret og forenklet filterfunksjon.

Nye muligheter

Som du vet fra før har det vært mulig å lage filtre basert på medlemsaktivitet som å klikke på en lenke. Det betyr at man har kunnet segmentere ut mottakere som for eksempel har vist mye engasjement i løpet av en valgt tidsperiode og laget målrettede tilbud eller personlig kommunikasjon for spesielt dem. Eller det har vært mulig å segmentere ut mottakere som ikke har vist noe engasjement som verken åpnet eller klikket på utsendelser over lengre tid. Disse har det vært mulig å prøve å bringe til live gjennom bl.a. tilbud som formidles via mobil i SMS kampanjer. Vi har nå laget ytterligere muligheter for å lage filtre basert på de som har mottatt kontra ikke mottatt post, basert på bestemte tidsintervaller.

Du kan nå jobbe enda mer datadrevet og utnytte statistisk innsikt når du bygger filtre. En av Rule hjørnesteiner er datadrevet kommunikasjon og utnyttelse av alle ledetråder som kundene legger igjen. Med vår oppdaterte filterfunksjon kan du gjøre nettopp det og dykke enda dypere inn i kundeatferdsdata.

En raffinert og forenklet filterfunksjon

Vi streber alltid etter å hele tiden forbedre og utvikle plattformen vår, slik at den er så brukervennlig som mulig. Derfor har vi også oppdatert utseendet når du lager regler i «filterbyggeren». Vi ønsker å gi deg en hjelpende hånd, så du finner en artikkel her som beskriver hvordan du nå lager filtre.

Hjelpeartikkelfilter - kundeadferd

Glem tradisjonell markedsføring

Informasjon om kundeadferd har lenge vært en gullgruve for bedrifter, men utfordringen har vært hvordan man samler inn, organiserer og bruker informasjonen på de mest lønnsomme måtene. Ved hjelp av Rule fleksible integrasjonsmuligheter får du verdifull data direkte inn på kontoen og slipper alt manuelt arbeid. Dette resulterer naturligvis i en effektiv tilnærming.

Verdifull kundeinnsikt kan hentes fra for eksempel ordredata, kundeadferd på nettsiden eller i dette tilfellet fra statistikk basert på aktivitet hentet fra utsendelser i Rule .

Hvis du ikke har begynt med segmentering , kan det være lurt å begynne å analysere medlemsaktivitetsstatistikk og deretter dykke dypere inn i kundedataene dine. Ved å bruke de avanserte filteralternativene som er tilgjengelige i Rule , har du verktøyene du trenger for å utvikle din digitale kommunikasjon.

Har du ikke en Rule konto? Kom i gang i dag og begynn reisen mot datadrevet markedsføring .

Share this article

Testa Rule kostnadsfritt!

Kom igång gratis och lär dig plattformen på nolltid. Bli en riktig Ruler redan idag! Vill du istället ha en genomgång av plattformen? Boka då en kostnadsfri demo!

nyhetsbrev, newsletter
concent mode v2

Forstå Googles samtykkemodus v2 og førstepartsdata for fagpersoner

Velkommen til et dypdykk i Googles samtykkemodus versjon 2 (v2) og forholdet til førstepartsdata – et viktig aspekt for oss som jobber med datainnsamling og ...
Read More
omnireach

Rule åpner flere kommunikasjonskanaler for deg

Hos Rule er vi alltid på utkikk etter nye måter å forbedre og utvide tjenestene vi tilbyr på plattformen vår. Derfor er vi stolte over ...
Read More

IMPORTANT: Delivery capability restored!

We would like to inform you that the delivery capability has been restored and is now functioning as usual. We apologize for any inconvenience this ...
Read More

Explore Rule Free, without even having to register a debit card.

Discover how you, with the help of Rule and smart communication, can drive growth through increased engagement. 

 

  • Pre-made templates and free emails
  • Try our features in your own pace
  • No lock-in period or hidden extra fees

Get a personal demo of Rule

Discover how you can increase digital engagement and growth in a personal demo of our platform.

Kom i gang og bruk Rule Free helt gratis, i ubegrenset tid.

Oppdag hvordan du, ved hjelp av Rule og smart kommunikasjon, kan drive vekst gjennom økt engasjement.

  • Ferdige maler og gratis utsendelser
  • Utforsk alle funksjonene våre i fred og ro
  • Ingen bindingstid eller skjulte ekstra gebyrer

Få en gratis demo av Rule

Oppdag hvordan du kan øke digitalt engasjement og vekst i en personlig gjennomgang av Rule .