fbpx

Slutten på en epoke – Vi legger ned classic Rule

Siden oppstarten i 2007 har Rule vokst til å bli et av Nordens ledende Martech-selskaper, kjent for sin evne til å hjelpe kunder med å levere personaliserte kundeopplevelser og forbedre avkastningen på digital markedsføring. I dag er vi stolte av å kunngjøre en ny æra for plattformen vår, som markerer begynnelsen på et nytt og spennende kapittel for våre brukere og partnere.

Slutten på en epoke - begynnelsen på en ny

Rule har vært en etablert aktør på markedet siden 2007, og nå tar vi plattformen vår til nye høyder. Rule har gjennomgått en total forvandling de siste månedene og tilbyr nå et grensesnitt med intuitivt design og eksklusive funksjoner som hjelper deg med å ta arbeidet ditt til neste nivå. Når det er sagt, er det på tide å takke klassisk Rule for sine tjenester og ønsker velkommen en ny æra digital kommunikasjon i vårt nye nye grensesnitt.

Hva betyr denne endringen?

Den nyutviklede plattformen vår er designet for å gi en enestående brukeropplevelse, og alle aspekter er gjennomtenkt for å møte brukernes behov. Etter flere måneder med undersøkelser, spørreundersøkelser og innsamling av tilbakemeldinger kan vi nå stolt presentere forbedrede funksjoner og en helt ny visuell opplevelse i plattformen. Med dette har vi tatt et stort skritt videre i arbeidet med å tilby markedets mest effektive og brukervennlige kommunikasjonsplattform. Det betyr også at vi kommer til å stenge den gamle delen av plattformen i løpet av kort tid.

Merk: Denne endringen gjør at du som kunde ikke trenger å gjøre noe, bortsett fra å sette deg inn i det nye grensesnittet. Vi vil forsikre deg om at det ikke vil være noen ekstra kostnader i forbindelse med denne endringen. Dine eksisterende kundedata, inkludert alle tagger og segmenter, er uendret og fullt tilgjengelig. I tillegg vil du kunne fortsette å overvåke og evaluere dine pågående kampanjer og automatiseringer som vanlig. Avslutningsvis er dette kun en visuell oppdatering av designet, uten innvirkning på din konto eller kostnader! Din eneste oppgave er å bli vant til det nye utseendet!

Rule reise gjennom årene

Fra 2007 og frem til i dag har plattformen gjennomgått flere endringer. I årenes løp har vi kontinuerlig tatt imot ønsker og innspill fra brukerne våre for bedre å forstå og imøtekomme deres behov. Men før vi går gjennom resultatene av dette, vil vi benytte anledningen til å dele følgende med dere nedover i minnenes allé. Sitter du ned? 😉

rules resa

Det er mildt sagt en spennende reise, ikke sant?

Mer enn bare design - Hva betyr det nye grensesnittet for brukerne?

Som tittelen sier, er det nye grensesnittet til Rule ikke bare en visuell oppgradering. Som bruker vil du nå oppleve et mer sømløst samspill med plattformen, og du kan dra nytte av flere nye funksjoner som gjør arbeidet ditt mer effektivt. Noen av de av de fremtredende nye funksjonene inkluderer:

Brand Style - generer merkevareprofilen din helt automatisk

Med vår «Brand Style»-funksjon kan bedriften din umiddelbart endre kommunikasjonen sin til å bli merkevarebasert ved hjelp av personlige maler. Når en bedrift oppretter en konto hos Rule, blir elementer fra bedriftens nettsted, som logo og farger, identifisert og brukt til å lage tilpassede maler for deg, helt automatisk. Dette sparer ikke bare tid, men styrker også merkevarens tilstedeværelse i hvert eneste budskap. Opplev en revolusjonerende endring i måten du kommuniserer med kundene dine på, og la «Brand Style» gjøre jobben.

Forbedret analyse - Se statistikk opptil 18 måneder tilbake i tid.

Vi har lansert en helt ny analyse- og statistikkside som gjør det enklere og mer effektivt å analysere e-post- og SMS. Den nye analysesiden gir en integrert visning av kampanjer, automatiseringer og reiser, med opplasting av 18 måneders historiske data. (psst. Dette gjelder bare for e-postkampanjer). for å få innsikt lenger tilbake i tid.

Denne oppgraderingen gjør det mulig å ta raskere datadrevne beslutninger og gir en omfattende evaluering av kampanjenes effektivitet. Brukerne kan nå identifisere trender og tilpasse markedsføringsstrategiene sine på en mer effektiv måte, og den visuelle presentasjonen gjør analysen enkel å tolke, selv for ikke-eksperter. Denne funksjonaliteten er en del av vår satsing på å tilby verktøy for avansert analyse og overvåking.

Les mer om den nye statistikksiden her!

statistik

Bedre oversikt over medlemmene

Med den nye oppdateringen av grensesnittet introduserer vi også en forbedret visning av medlemskort. Hvert kort er utformet slik at det tydelig viser viktig informasjon om medlemmets aktivitet, nåværende status og tilhørighet til ulike segmenter og tagger. Nå kan du raskere og enklere danne deg et helhetsbilde av medlemmene og dataene du har samlet inn om dem, og dermed komme videre i segmenteringsarbeidet.

medlemskort

Ord fra Rules administrerende direktør, Sam Jahanfar

«Da den første versjonen av Rule ble utviklet, var markedet dominert av komplekse systemer. I dag stilles vi overfor nye forventninger til brukervennlighet, ettersom utviklingen av andre plattformer, som for eksempel Facebook, har lagt listen for brukervennlige systemer enda høyere. I utviklingen av versjon 5 av Rule har vi samarbeidet tett med bransjeeksperter og UX-designere for å sikre en intuitiv brukeropplevelse der brukerne ikke trenger å bruke tid på å finne ut av systemet.

Vi legger nå grunnlaget for en AI-drevet plattform som vil revolusjonere og forenkle brukernes samhandling med Rule. Om noen måneder vil vi også kunngjøre en STOR og viktig nyhet på plattformen, en oppdatering som virkelig blir en viktig milepæl i vår historie. Følg med!»

-Sam Jahanfar, administrerende direktør Rule

En personlig hilsen til deg

Hvert eneste skritt på denne reisen har vært med deg, brukeren, i tankene. Vi har lyttet, lært og handlet for å kunne tilby deg en plattform som ikke bare oppfyller, men overgår dine forventninger. Vi håper at du vil like de nye endringene like mye som vi gjør.

Hvis du ikke allerede har migrert til det nye designet, bør du ta steget i dag og oppleve den nye Rule i dag. Husk – din suksess er vår lidenskap!

Share this article

Testa Rule kostnadsfritt!

Kom igång gratis och lär dig plattformen på nolltid. Bli en riktig Ruler redan idag! Vill du istället ha en genomgång av plattformen? Boka då en kostnadsfri demo!

nyhetsbrev, newsletter
omnireach

Rule åpner flere kommunikasjonskanaler for deg

Hos Rule er vi alltid på utkikk etter nye måter å forbedre og utvide tjenestene vi tilbyr på plattformen vår. Derfor er vi stolte over ...
Read More

IMPORTANT: Delivery capability restored!

We would like to inform you that the delivery capability has been restored and is now functioning as usual. We apologize for any inconvenience this ...
Read More

Link clicked details now available in analytics

We are thrilled to introduce a significant upgrade to our statistics page: Link Analysis! Now, you can delve deeper into your subscribers’ engagement by precisely ...
Read More

Explore Rule Free, without even having to register a debit card.

Discover how you, with the help of Rule and smart communication, can drive growth through increased engagement. 

 

  • Pre-made templates and free emails
  • Try our features in your own pace
  • No lock-in period or hidden extra fees

Get a personal demo of Rule

Discover how you can increase digital engagement and growth in a personal demo of our platform.

Kom i gang og bruk Rule Free helt gratis, i ubegrenset tid.

Oppdag hvordan du, ved hjelp av Rule og smart kommunikasjon, kan drive vekst gjennom økt engasjement.

  • Ferdige maler og gratis utsendelser
  • Utforsk alle funksjonene våre i fred og ro
  • Ingen bindingstid eller skjulte ekstra gebyrer

Få en gratis demo av Rule

Oppdag hvordan du kan øke digitalt engasjement og vekst i en personlig gjennomgang av Rule .