fbpx

Gratulerer til alle bedrifter! Black Friday-salget ditt er lagret.

Drømmen om å maksimere salget i kampanjeperioder som Black Friday kan endelig gå i oppfyllelse. Hvordan? Med SMS selvfølgelig! Nå kundene dine umiddelbart, uansett hvor de er, med en uslåelig åpningsrate. SMS er rett og slett den åpenbare kanalen under Black Friday og Cyber ​​​​Monday for å nå kunder gjennom støyen.

Tekst uten begrensninger med en frittstående plattform

Rule lanserte nylig en SMS tjeneste som kan brukes helt uavhengig, uavhengig av eksisterende plattform for digital kommunikasjon og CRM. Også du som står fast med andre leverandører, kan kommunisere i den mest konverterende kanalen. SMS sending via Rule kan distribueres til alle mottakerne dine over hele verden og med vår hjelp sørger vi for at det gjøres riktig, fullt iht GDPR.

sms black friday checklist

Nå kunden umiddelbart med en uslåelig åpningsrate

Visste du at SMS er den kanalen du når kunden raskest , med den absolutt høyeste konverteringsfrekvensen? I løpet av bare noen få minutter har nesten 100 % av de som mottok SMS en din leser den, uavhengig av hvor kunden er.

Her kan du se noen fantastiske SMS statistikker:

 • Opptil 98 % av mottakerne åpner og leser SMS en din
 • I 90 % av tilfellene åpnes SMS innen de første 3 minuttene etter mottak
 • SMS kampanjer har 209 % høyere konvertering enn Facebook-annonsering
 • 75 % av kundene vil at bedrifter skal SMS til tilbudene etter godkjenning

3 supertips for de som vil begynne å sende tekstmeldinger

 1. Begynn å utvide SMS listen din nå for eksempel ved å legge til et mobilnummerfelt i popup-vinduer på nettstedet ditt eller lignende registreringsskjemaer. På denne måten kan du nå et større antall kontakter under Black Friday.
 2. Vev SMS kanalen inn i e-postautomatiseringene dine. Grunnen til at automatiseringer er så effektive er at de er atferdsmessige, noe som betyr at de bare sendes når en forbruker samhandler med en merkevare. Konverteringsraten for fjorårets SMS automatiseringer var 315 % høyere enn planlagte kampanjer. To automatiseringer du virkelig bør prøve å sende via SMS kanalen er velkomstmeldingen og den forlatte handlekurven som retter seg mot kunder med høy kjøpsintensjon. Disse e-postene genererte hele 83 % av alle bestillinger via e-postautomatisering i 2021.
 3. Send SMS i løpet av årets viktigste shoppingperioder, ikke la meldingen gå seg vill i støyen. SMS gjør underverker når det gjelder å skape en følelse av at det haster som fører til salg, spesielt i kampanjeperioder som Black Friday. Ettersom innboksen lett blir overfylt med kampanjer, er SMS en utmerket måte å nå mottakeren gjennom støyen.

Mat til ettertanke (med et enkelt svar)

Tenk med deg selv, hva leser du først; en SMS eller en e-post? Du svarer sikkert også på SMS . Sørg for å bruke SMS kanalens fulle potensial under Black Friday. Kom i gang med SMS i Rule i dag for å få flere kunder, øke konverteringen og maksimere salget.

Hvis du ikke er sikker på om SMS er riktig for merkevaren din, husk én ting: all teksting.

Klikk her for å komme i gang

Share this article

Testa Rule kostnadsfritt!

Kom igång gratis och lär dig plattformen på nolltid. Bli en riktig Ruler redan idag! Vill du istället ha en genomgång av plattformen? Boka då en kostnadsfri demo!

nyhetsbrev, newsletter
concent mode v2

Forstå Googles samtykkemodus v2 og førstepartsdata for fagpersoner

Velkommen til et dypdykk i Googles samtykkemodus versjon 2 (v2) og forholdet til førstepartsdata – et viktig aspekt for oss som jobber med datainnsamling og ...
Read More
omnireach

Rule åpner flere kommunikasjonskanaler for deg

Hos Rule er vi alltid på utkikk etter nye måter å forbedre og utvide tjenestene vi tilbyr på plattformen vår. Derfor er vi stolte over ...
Read More

IMPORTANT: Delivery capability restored!

We would like to inform you that the delivery capability has been restored and is now functioning as usual. We apologize for any inconvenience this ...
Read More

Explore Rule Free, without even having to register a debit card.

Discover how you, with the help of Rule and smart communication, can drive growth through increased engagement. 

 

 • Pre-made templates and free emails
 • Try our features in your own pace
 • No lock-in period or hidden extra fees

Get a personal demo of Rule

Discover how you can increase digital engagement and growth in a personal demo of our platform.

Kom i gang og bruk Rule Free helt gratis, i ubegrenset tid.

Oppdag hvordan du, ved hjelp av Rule og smart kommunikasjon, kan drive vekst gjennom økt engasjement.

 • Ferdige maler og gratis utsendelser
 • Utforsk alle funksjonene våre i fred og ro
 • Ingen bindingstid eller skjulte ekstra gebyrer

Få en gratis demo av Rule

Oppdag hvordan du kan øke digitalt engasjement og vekst i en personlig gjennomgang av Rule .