fbpx

Forberedelser i Rule for Black Friday

Nå er tiden inne for å begynne å bli inspirert, planlegge og forberede en lønnsom Black Friday- strategi for e-postmarkedsføring . Med dette innlegget ønsker vi å hjelpe deg i dine Rule , slik at du har ordnet det viktigste på kontoen din i god tid, før årets største salgsarrangement. Er du klar? Fordi vi er!

Samle e-postadresser med innebygd spambeskyttelse, før Black Friday

Du har sannsynligvis allerede startet rett etter fjorårets Black Friday, med å planlegge en enda mer effektiv strategi for å utvide kundebasen din for årets Black Friday. Nå som høytiden ikke er så langt unna, er det på tide å legge litt ekstra innsats i å samle inn e-postadresser og annen verdifull kundedata, via nettstedet ditt og andre kanaler. På denne måten lar du så mange som mulig ta del i ditt fantastiske Black Friday-tilbud, samtidig som du kan maksimere salget. For å beskytte mot spam-angrep og mot at ikke-legitime adresser sniker seg inn i kundebasen din, gjennom skjemaene dine, har vi en innebygd spam-beskyttelse i skjemakoden vår. Bra, ikke sant?

Nedenfor lister vi opp viktige forberedelser i Rule for Black Friday.

Før Black Friday ønsker mange selskaper å oppdatere sin grunnleggende mal eller lage en helt ny mal for et unikt utseende for nyhetsbrevet deres. Vi er eksperter på maler og bygger responsive maler direkte fra ønsket designgrunnlag. Ettersom presset på malbestillinger øker før Black Friday, er det viktig å være ute i god tid med bestillingen din. Sørg derfor for å sende dine malønsker allerede nå, så malene/malendringen vil være på plass en stund før Black Week starter. Ved å bestille malkrav i god tid, har du også tid til å teste malen hos ulike klienter og sørge for at du er 100 % fornøyd med malen din, før du begynner å lage innhold. For informasjon om malbestillinger, klikk her .

I år tilbyr vi også en tilpasset mal for Black Friday som du ikke trenger å forhåndsbestille, men du vil kunne benytte deg av den direkte i appen når den store dagen nærmer seg!

Vi i Rule snakker mye om viktigheten av å sette opp autentiseringsinnstillinger riktig, slik at e-postene dine faktisk lander i den tiltenkte mottakerens innboks. Ved hjelp av SPF, DKIM og DMARC maksimerer du leveringsevnen til e-postene dine.

 • SPF (Sender Policy Framework) er en enkel og smart måte å øke sjansen for at utsendelsen havner i mottakerens innboks i stedet for å bli direkte flagget som spam. Kort fortalt er det et system for å øke sikkerheten til e-post og for å forhindre at andre utgir seg for å være deg for å sende e-post i ditt navn. Med SPF på plass avgjør domenet ditt hvem som har rett til å bruke domenet ditt som avsender.
 • Et annet tiltak for å forbedre leveringsevnen før Black Friday er å sette opp DKIM. DKIM står for «DomainKeys Identified Mail» og er en e-postautentiseringsteknologi som bekrefter at en melding ble sendt fra en legitim bruker av en e-postadresse. Den er utformet for å forhindre e-forfalskning eller forfalskning (kommunikasjon sendt fra en ukjent kilde som maskerer seg som en kilde kjent for mottakeren).
 • DMARC (Domain-based Message Authentication, Reporting and Conformance) er en annen måte å bekrefte innkommende e-post ved å autentisere avsenderens domene. DMARC er spesielt viktig for e-post sendt til Outlook/Hotmail.

Psst! Vær oppmerksom på at det er viktig å informere support om at du har satt opp DKIM og DMARC, slik at vi kan aktivere det fra vår side!

Før Black Friday er det lurt å forsikre seg med selskapets IT-avdeling/IT-sjef om at det ikke har skjedd noe gale med domeneinnstillingene. Det ville være trist å oppdage etterpå at de viktige Black Friday-kampanjene havnet i spam-mappen. Har du spørsmål angående levering før den viktige høytiden? Vi er her.

 • Vi anbefaler også at du tester e-postene dine før du sender dem. Ved å teste e-postene dine før sending, får du informasjon om leveringsdyktigheten til e-postene dine. En komponent som påvirker leveringsdyktigheten til e-postene dine er innholdet. Når du tester e-postene dine, får du blant annet en rapport om bilder, tekstforhold og lenker, noe som kan påvirke leveringsevnen negativt.

Å sikre viktige autentiseringsteknologier er på plass/fungerer riktig en tid før Black Friday er et viktig forberedelsessteg og noe vi sterkt anbefaler.

En nedtelling i utsendelsen skaper en følelse av at det haster og har vist økt konvertering i tidsbegrensede kampanjer. Vi har laget 5 forskjellige temaer på nedtelling, helt gratis, klare til bruk! Vi anbefaler at nedtellingen brukes tidligst 9 dager før Black Friday. Her er en guide for hvordan du legger til en nedtelling og ønsket nedtellingsstil i utsendelsen.

En god idé før Black Friday er å forberede taggene og segmentene dine i Rule en tid før. Dersom medlemmer skal importeres og segmenteres, er et tips å sørge for å ha dette klart før Black Friday. Rule muliggjør datadrevet markedsføring og avansert kundesegmentering. Trenger du hjelp til å lage et spesielt segment etter en ønsket segmentering av kunder, anbefaler vi at du kontakter support i god tid. I forbindelse med å lage segmenter kan du benytte anledningen til å organisere dine tagger og segmenter i Rule . Det er greit å få en vane med å rydde opp i kontoen og fjerne gamle segmenter som ikke brukes og strukturere tagger, slik at du før Black Friday har oversikt over din eksisterende kundebase.

Kom i gang med SMS kampanjer under Black Friday

En god taktikk for å skille seg ut fra konkurrentene, nå ut til kunder i akkurat rett øyeblikk og få en garantert høy åpningsrate på kampanjer, er gjennom strategisk mobilmarkedsføring . I Rule kan du enkelt lage automatiserte SMS kampanjer. Hvis du ikke allerede har begynt å bruke SMS i Rule , er Black Friday en flott mulighet til å utforske dets kraftige potensial.

PS. Det er lurt å kontakte support i god tid før høytiden, så vi rekker å bestille og sette opp stoppordet ditt. Her kan du lese mer om hvordan du bestiller stoppord og setter opp SMS funksjonen i Rule !

4 raske fordeler med SMS

 • Høy åpningsfrekvens
 • 90 % av SMS meldingene leses innen 3 minutter.
 • 75 % av kundene ønsker at bedrifter skal sende dem SMS med tilbud etter godkjenning.
 • Mest konverterende kanal

Bestill en workshop for Black Friday

Bestill en Black Friday-workshop for sjansen til å maksimere resultatene under årets største shoppingfest. Under en av disse går vi gjennom følgende:

 • Hvordan du best utnytter innsamlede kundedata
 • Segmentering: hvordan du jevnt jobber med segmentering i Rule
 • Optimalisering av gjeldende Black Friday-strategi
 • Sikrer leveringsinnstillinger
 • Diskuterer SMS funksjonen
 • Andre ting du ønsker støtte/hjelp med før Black Friday

Kontakt CSM for mer informasjon.

Trenger du hjelp til noe spesielt til den kommende ferien? Ikke nøl med å kontakte oss (support@rule.se). Har du ennå ikke en Rule konto og ønsker å komme i gang med digital kommunikasjon? Utforsk Rule gratis med Rule Free!

Share this article

Testa Rule kostnadsfritt!

Kom igång gratis och lär dig plattformen på nolltid. Bli en riktig Ruler redan idag! Vill du istället ha en genomgång av plattformen? Boka då en kostnadsfri demo!

nyhetsbrev, newsletter
concent mode v2

Forstå Googles samtykkemodus v2 og førstepartsdata for fagpersoner

Velkommen til et dypdykk i Googles samtykkemodus versjon 2 (v2) og forholdet til førstepartsdata – et viktig aspekt for oss som jobber med datainnsamling og ...
Read More
omnireach

Rule åpner flere kommunikasjonskanaler for deg

Hos Rule er vi alltid på utkikk etter nye måter å forbedre og utvide tjenestene vi tilbyr på plattformen vår. Derfor er vi stolte over ...
Read More

IMPORTANT: Delivery capability restored!

We would like to inform you that the delivery capability has been restored and is now functioning as usual. We apologize for any inconvenience this ...
Read More

Explore Rule Free, without even having to register a debit card.

Discover how you, with the help of Rule and smart communication, can drive growth through increased engagement. 

 

 • Pre-made templates and free emails
 • Try our features in your own pace
 • No lock-in period or hidden extra fees

Get a personal demo of Rule

Discover how you can increase digital engagement and growth in a personal demo of our platform.

Kom i gang og bruk Rule Free helt gratis, i ubegrenset tid.

Oppdag hvordan du, ved hjelp av Rule og smart kommunikasjon, kan drive vekst gjennom økt engasjement.

 • Ferdige maler og gratis utsendelser
 • Utforsk alle funksjonene våre i fred og ro
 • Ingen bindingstid eller skjulte ekstra gebyrer

Få en gratis demo av Rule

Oppdag hvordan du kan øke digitalt engasjement og vekst i en personlig gjennomgang av Rule .