fbpx

Øk Black Friday-salget ditt ved hjelp av SMS

Er du klar for kick off av Black Week og det store ruset 25. november? Vi ønsker å gi deg de riktige verktøyene for å kunne overgå tidligere resultater, så vi har delt med oss ​​en velprøvd suksessoppskrift for vellykket e-postmarkedsføring under svart fredag , hva du bør klargjør i Rule kontoen din , hemmeligheten bak PriceRunners store suksess , og nå: hvordan du kan øke salget under Black Friday ved hjelp av strategisk SMS sending .

Black Friday fortsetter å vokse i Sverige

Tradisjonelt er Black Week og Black Friday kjent som en amerikansk shoppingferie preget av enormt forbruk. Ferien har spredt seg over hele verden og i fjor så enorme salgsresultater. Black Friday 2021 vil utvilsomt bli en suksess. Mange bransjer har blitt hardt rammet av pandemiens restriksjoner rundt om i verden, derfor forventes årets travleste shoppinghelg å bli en make-or-break for mange forhandlere.

Trenge gjennom massen av utsendelser

Ser vi på fjorårets resultater, er det klart at Black Friday er kommet for å bli, og det er på tide for alle forhandlere å sette sammen en lønnsom Black Friday-strategi. Så – hvordan kan SMS utsendelser være det perfekte komplementet til Black Friday-strategien din og bidra til å fange den viktige oppmerksomheten til kundene dine? Vi gir deg konkrete grunner nedenfor!

Ved å kommunisere ved hjelp av SMS trenger du gjennom massen av tilbud som forbrukerne vil bli bombardert med. Ettersom e-postinnboksen lett flyter over av kampanjer, er SMS en utmerket måte å nå kunden på via et annet middel som også har vist enorm effektivitet og høy konvertering. Nedenfor deler vi noen fantastiske SMS statistikker:

 • Selv om ikke alle har en smarttelefon med internettforbindelse , kan 5 milliarder mennesker over hele verden sende og motta SMS meldinger.
 • Opptil 98 % av mottakerne åpner og leser SMS utsendelsen din.
 • 90 % av SMS meldingene leses innen 3 minutter.
 • SMS kampanjer har 209 % høyere konvertering enn Facebook-annonsering.
 • 75 % av kundene ønsker at bedrifter skal sende dem SMS med tilbud etter godkjenning.

Få enda mer statistikk her .

Gjennomførte kjøp via mobilen peker oppover

I 2018 valgte 42 % av nordiske forbrukere å gjennomføre kjøpene sine via mobiltelefonen, en økning på 16 % sammenlignet med året før, og 52,4 % av trafikken gikk via mobilenheter. Statistikken peker også oppover når det gjelder bruken av mobiltelefonen på utforskerstadiet. I dag velger nesten 20 % flere å gjøre det. Med statistikk som viser at mobilbruken under Black Friday har økt, er det viktig at selskaper utformer en strategi der mobiltelefonen er en grunnleggende komponent.

Ettersom SMS når kunden direkte i meldingsinnboksen, akkurat til rett tid, får SMS meldinger kunden til å handle raskt. Bruk SMS kampanjer under Black Friday for å få kundene til å fullføre kjøpet med en gang. Her er noen måter du kan skape en følelse av at det haster via SMS som kan føre til umiddelbar handling fra kunden:

 • Ta med en kampanjefrist i SMS meldingen
 • Informer om at det er begrenset tilgjengelighet av produkter
 • Tilby de første 100 kundene en liten bonusgave

Øk veksten ved hjelp av Black Friday SMS

Black Friday SMS er en fin måte å bli kjent med kundene dine og øke veksten. Basert på typen meldinger du sender og segmentene du sender til, gir SMS sending en enorm fleksibilitet. Ved hjelp av Rules avanserte segmenteringsalternativer kan du tilpasse dine SMS kampanjer og skreddersy meldinger basert på ønskede segmenter. Ved å kombinere fleksibiliteten til mobil markedsføring med fleksibiliteten til Rules digitale plattform, kan du oppnå resultater som er vanskelig å slå denne Black Friday.

Å tenke på:

Ettersom vi vet at effekten av SMS kampanjer kan være svært kraftig, anbefaler vi at du sjekker med din e-handelsplattform i god tid før Black Week at det er økt kapasitet , slik at serveren ikke går ned på grunn av høy belastning. Sørg for at infrastrukturen er i stand til å ta imot alle som ønsker å benytte seg av tilbudet du sender ut.

Integrer SMS i markedsføringsstrategien din under årets Black Friday

Du trenger ikke velge mellom verken å investere i mobil- eller e-postmarkedsføring, du kan kombinere dem og få begge kanalene til å fungere sammen. Ved å ikke bare bruke en flerkanalsstrategi, men å gjøre et skifte mot en vellykket omnikanalstrategi , kan du nå kunden med riktig budskap gjennom riktig kanal. Øk salget ved å bruke målrettet Black Friday SMS .

Trenger du hjelp til å implementere SMS i din nåværende Black Friday-strategi? Ikke nøl med å kontakte oss . Har du ennå ikke en Rule konto og ønsker å komme i gang med digital kommunikasjon? Utforsk Rule gratis i 30 dager.

Regler SMS tjeneste

Ser du etter en plattform for kun å sende SMS ? Nå tilbyr Rule en ekstern SMS tjeneste hvor du kan SMS så mye du vil, til hvem du vil, uavhengig av om du bruker en annen plattform til din øvrige markedsføring.

Les mer via knappen under!

Share this article

Testa Rule kostnadsfritt!

Kom igång gratis och lär dig plattformen på nolltid. Bli en riktig Ruler redan idag! Vill du istället ha en genomgång av plattformen? Boka då en kostnadsfri demo!

nyhetsbrev, newsletter
concent mode v2

Forstå Googles samtykkemodus v2 og førstepartsdata for fagpersoner

Velkommen til et dypdykk i Googles samtykkemodus versjon 2 (v2) og forholdet til førstepartsdata – et viktig aspekt for oss som jobber med datainnsamling og ...
Read More
omnireach

Rule åpner flere kommunikasjonskanaler for deg

Hos Rule er vi alltid på utkikk etter nye måter å forbedre og utvide tjenestene vi tilbyr på plattformen vår. Derfor er vi stolte over ...
Read More

IMPORTANT: Delivery capability restored!

We would like to inform you that the delivery capability has been restored and is now functioning as usual. We apologize for any inconvenience this ...
Read More

Explore Rule Free, without even having to register a debit card.

Discover how you, with the help of Rule and smart communication, can drive growth through increased engagement. 

 

 • Pre-made templates and free emails
 • Try our features in your own pace
 • No lock-in period or hidden extra fees

Get a personal demo of Rule

Discover how you can increase digital engagement and growth in a personal demo of our platform.

Kom i gang og bruk Rule Free helt gratis, i ubegrenset tid.

Oppdag hvordan du, ved hjelp av Rule og smart kommunikasjon, kan drive vekst gjennom økt engasjement.

 • Ferdige maler og gratis utsendelser
 • Utforsk alle funksjonene våre i fred og ro
 • Ingen bindingstid eller skjulte ekstra gebyrer

Få en gratis demo av Rule

Oppdag hvordan du kan øke digitalt engasjement og vekst i en personlig gjennomgang av Rule .